28858545

Ristet, hjemmelavet granola med mandler fuld af protein, fantastiske olier og tilfredsstillende smage

Der er intet så lækkert som en sjat granola over myslien om morgenen. Det bedste er, når den er hjemmelavet, så man ved, hvad den indeholder af gode sager. Det er vanvittigt let at lave, det kræver blot en masse frø og kerner og en god sjat honning.

Ingredienser:

2 dl havregryn

1 dl hørfrø

1 dl solsikkefrø

1/2 dl sesamfrø

1 dl mandler

1 dl hasselnødder eller valnødder

2 spsk økologisk honning

Et drys kanel

Sådan gør du:

Bland alle kerner og nødder med kanel i en skål og tilsæt honningen.

Spred granolaen ud på en bageplade med bagepapir.

Bag din hjemmelavet granola i ovnen i ca 15 minutter ved 160 grader.

Tip: Tilsæt mynte eller citronskal for at gøre granolaen frisk. Du kan også tilsætte figner og dadler, men vær opmærksom på, de bliver lidt hårde, når de bliver bagt.

Info: Denne hjemmelavede granola indeholder langt mindre sukker end de typiske færdigblandinger og er derfor et godt alternativ til at købe mysli.

Læs flere mandelopskrifter her.