Vi sidder klar til dig

Hvis du har spørgsmål, store som små, så sidder personerne fra Nutson Avenue altid klar til at hjælpe dig.

Send os en besked

Kontakt

Cortex Park 26,
5230 Odense

Telefon:

29609647

Email:

kontakt@nutsonavenue.dk

Ofte stillede spørgsmål

1. Kan du ikke finde din yndlingsnød hos Nutson Avenue?

Vi bestræber os altid på, at have nødder til enhver smag for at kunne tilfredsstille alle nøddeelskere. Så fortvivl ikke, hvis ikke lige din yndlingsnød er i Nutson Avenue’s udvalg. Du er mere end velkommen til at kontakte os på ovenstående kontaktoplysninger, så vil vi arbejde på at skaffe lige netop den nød du ønsker. 

2. Binder jeg mig til noget abonnement?

Du binder dig på ingen måde til noget abonnement ved at bestille en af pakkerne med nøddeposer. De nuværende kunder som ønsker at købe igen måneden efter, ligger blot en ny bestilling. Skulle der vise sig at være stor interesse for en abonnementsløsning vil vi tilpasse det på et senere tidspunkt, for at imødekomme jeres ønsker.

3. Hvor lang er leveringstiden og hvem levereres nødderne med?

Nødderne afsendes samme dag de bestilles, hvis de er bestilt inden klokken 16.00. GLS vil efterfølgende levere nødderne på din foretrukne leveringsmåde. Vælges levering til nærmeste pakkeshop vil forsendelsen typisk forløbe over 1-2 hverdage, hvorimod levering til hjemmeadresse kan tage 1-3 dage afhængig af perioden.

4. Hvordan bliver nøddeposerne pakket?

Selve nødderne pakkes på fødevaregodkendte anlæg i Danmark. Nøddernes rejse har derfor færre behandlingsstop, så hygiejne og kvalitet altid er i top.

5. Sælges nødderne til Caféer, specielbutikker og restauranter?

Ja, hvis du driver en forretning er du mere end velkommen til at kontakte os for nærmere information om vores nøddeposer. I tilfælde af fortsat interesse for Nutson Avenues nøddeposer, vil der være mulighed for en fremvisning af udvalget efter aftale.

6. Kan nøddeposerne fås som firmaordning?

Ja bestemt. Ønsker du at din virksomheds medarbejdere skal forkæles med varierende sunde snacks til arbejdsdagen, så kan vi i fællesskab finde den helt rigtige løsning. Kontakt os på tlf.: 29 60 96 47 eller skriv en mail til kontakt@thenutsons.dk for nærmere information.