28858545
 

Hos Nutson Avenue er vi mandelentusiaster, klimalovers og ret selskabelige

Mandler er the shit

Hos Nutson Avenue brænder vi for mandler. Det gør vi, fordi vi mener, det skal være simpelt at leve sundt, og fordi Nutsonmandler er vejen dertil. Så har vi ikke sagt for lidt. Vi pakker vores mandler i snackposer af 28 gram. Det er den daglige anbefalede mængde, og det er bevist ved utallige undersøgelser, at folk, der spiser mandler og nødder generelt, lever længere, har lavere kolesteroltal, stabilt blodtryk, sundere hjerte og nedsat risiko for adskillige livsstils- og hjertesygdomme.

Klima på dagsordenen

Hos Nutson går vi også op i at sætte så lille et aftryk på kloden, som muligt. Derfor kommer alle vores mandler i bionedbrydelig emballage, og vi køber vores mandler så tæt på Danmark som muligt ud fra den sort, vi har vurderet, er den bedste på markedet. Derfor kan vi med stolthed levere marconamandlen fra Spanien, kronet som dronningemandlen på mandelmarkedet.

En vejfest på Nutson Avenue

Bag mandelposerne gemmer sig et team af passionerede ildsjæle, der alle brænder for at gøre en forskel for mennesker gennem simplere valg og fællesskaber. Derfor har vi opbygget et Nutson Avenue-univers af opskrifter, konkurrencer og mandeljokes, som vi inviterer vores kunder ind i, og vi håber, du har lyst til at være med. Se mere i vores Facebookgruppe eller følg os på Instagram. Vi glæder os til at møde dig.