28858545

Saltede mandler bagt i ovnen 

Saltede mandler er den perfekte snack til din fredagsøl eller ingrediens i din salat. De er ekstra sprøde og forsvinder alt for hurtigt. Og så er de virkelig nemme at lave.

Ingredienser:

2 dl vand

3 spsk salt

100 g mandler

Sådan gør du:

Kog vandet og tilsæt saltet. Rør rundt, til det er opløst.

Tag gryden af varmen og tilsæt mandlerne. Lad dem trække i saltlagen i 30 minutter.

Tænd ovnen på 170 grader. Hæld mandlerne op i en si og lad dem dryppe af. Fordel de saltede mandler på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag mandlerne på 170 grader i 20 minutter.

Enjoy!

Tip: Drys evt med lakridspulver eller chili for at tilpasse dem din personlige smag.

Info: De saltede mandler bør opbevares i en lufttæt beholder, når de er kølet af, så du undgår, at de bliver bløde.

Viden: Mandler er sundest i sin rene form. Når du salter mandlerne, holder de anbefalede 28 gram dagligt ikke længere.

Læs flere mandelopskrifter her.