NUTSON AVENUE

”Et samlingspunkt for alle nøddeelskere” 

Nutson Avenue er gaden, hvor alle kan mødes og udforske deres kendskab til nøddeverdenen. Beboerne på gaden kender hinanden rigtig godt, og de elsker nødder mere end nogen andre! 

 

 

Konceptet tilbyder nødder fra hele verden, i poser målt efter den daglige sundhedsanbefalede mængde.

Vores fokus ligger på kvalitet, variation og inspiration, og vi glæder os til at byde dig velkommen på gaden! 

Sig hej til beboerne allerede i dag! 

PABLO

Ristede Cashewnødder med Chili og Lime

Ristede kanel mandler

Peberbagte mandler

Gadens største bakkenbarter er at finde på Pablo – selv hans moustache er velholdt og sundt. Nogen siger, det er fordi han spiser sig til en sundere hårvækst med alle de nødder han spiser – noget som eksperter faktisk har snakket meget om, men det kan James nok bekræfte… Ellers skal du vide, at Pablo er yderst imødekommende og lidt af en charmør, så hils endelig bare på ham med omhu, ellers spiller han dig nok en lille sang…

CHLOE

Økologiske Mandler

Økologiske Cashewnødder

Chloe er bedste venner med Scott fra spejdertruppen. De har været på mange ture sammen i deres unge år. Som regel er Chloe den dygtige og trofaste spejder, der gerne leder sin trup til de højeste point på løbene. Hvad man ikke ved er dog, at hun er lidt bitter over at Scott kan binde to knob mere end hende… men shh, det siger vi ikke til nogen her på gaden, vel?

SCOTT

Økologiske Valnødder

Økologiske peanuts

Se ham engang.. Scott er en af knægtene som alle på gaden kender – Scott the Scout kalder de ham. Hans blik beskriver næsten den gode person han er. Scott er nemlig altid klar til at hjælpe venner såvel som bekendte, hvis de har brug for en hånd – for eksempel da Pablo sprang sin guitarstreng, var Scott mand for at flette en ny. Ikke undervurdér den lille mands evner– mærkerne på skjorten beviser resten.

JAMES

Ristede og saltede peanuts

Sprøde chili peanuts

Tidligere professor i naturvidenskab og sundhed, med speciale i kosttilskud. Han har gennem tiden arbejdet med nødders påvirkning på elitesportsudøvere inden for mange forskellige sportsgrene. James holder selv meget af nødder – specielt peanuts. Når hans kone ikke er hjemme spiser han ofte lidt krydrede peanuts som sin daglige snack til vidensskabsprogrammer i fjernsynet, så kan han nemlig have dem for sig selv…